Service

Projecten en Activiteiten

 

van de afgelopen tijd

Als Circle plannen we het gehele jaar door activiteiten als Fundraise, handen uit de mouwen en ook activiteiten als ladies onder elkaar.

Hier bij doen we ons best om met de vraag vanuit de omgeving mee te varen en lokale en nationale doelen te steunen. We kunnen dit doen door onze handjes te latten wapperen. ook kan het door financiële steun, dan zetten wij een actie op die met bepaald product of dienst geld oplevert die wij dan doneren aan het gestelde doel.

Paas EI- Actie

Blije eieren zijn we weer, en wel omdat we een eigentijdse ei-actie hebben èn een nieuwe look!
Ook in Corona tijdperk gaan we door met onze paaseitjes? Je steunt een super EI-landelijk doel en geniet van duurzame chocolade!
Deze actie hebben we alle enkele jaren op onze agenda staan. En in 2021 in een nieuw jasje gestoken door ons Fundraise Team, Trosts op hun!

Met onze paasEI actie steunen wij ook graag een EI-landelijk doel. Dit jaar ging onze keuze uit naar Het Odensehuis op Schouwen-Duiveland.

Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met (beginnende) dementie en geheugenproblemen te maken heeft.
Mensen kunnen binnen lopen om ervaringen uit te wisselen, samen dingen te ondernemen of te ontspannen.

Wij geloven dat ieder mens gezien en gehoord wil worden en van betekenis wil zijn voor en met anderen. Dat is zeker ook het geval als je met dementie te maken hebt. In het Odensehuis ligt de nadruk op hoe je, ondanks de veranderingen, mee kunt blijven doen aan het gewone leven.

Samen maken we het Odensehuis tot een plek waar je jezelf mag zijn en kunt ervaren dat je niet alleen staat. Het is in Zierikzee, voor alle inwoners van Schouwen-Duiveland.

Anne Marijn overhandigd hier de cheque
bij het Odensehuis in Zierikzee

 

op de achtergrond Miriam

Kerstpakketten actie

Marije van de Velde overhandigd hier bij de Cornelia de kerstpakketten
op de achtergrond Miriam van ‘t Veer
Wij zijn rond!
Vandaag leverden we de laatste kerstpakketten af
bij de Cornelia AllevoZorg in het licht van onze Kerstboomactie?

Eerder deze week waren locaties Borrendamme en de Duinen van Haamstede al aan de beurt. Ongeveer 60 kerstpakketten voor in de woonkamers van de instellingen om zowel bewoners als personeel een steuntje in de rug te geven.

Wij bedanken alle leerlingen, leerkrachten én ouders van Radarschool Jan Wouter vd Doel, Radarschool Helchersee, Basisschool Onder de Wieken, Theo Thijssenschool Zierikzee voor jullie inzet.

Zoveel lieve, mooie en lekkere attenties namens jullie, in prachtig versierde dozen!

Wij bedanken natuurlijk de sponsors van deze actie:

YourSurprise voor de dozen,

Jeroen van ‘t Leven van life design en

Rap Repro voor het drukwerk

Droomschow

Begin deze zomer deelden we, via thuiszorgteams, zonnebloemen uit aan kwetsbare thuiswonende mensen. Zij konden op een kaartje een wens invullen. Deze kaartjes komen nu retour bij ons.
Wat een mooie wensen waar we graag mee aan de slag gaan.
Fijn om in deze tijd iets goeds te kunnen doen voor anderen!

Project

In het kader van onze ??actie, konden we vandaag deze twee heren verblijden met een introductievlucht zweefvliegen. Super veel dank aan Zweefvliegclub Burgh-Haamstede!!

Wij blijven mensen blij maken door hun wensen in vervulling te laten gaan. Dit keer hebben Wies en Bianca gezorgd voor een paar high-Tea’s op locatie. Ziet er heerlijk uit dames!

In het kader van onze ?? actie konden we vandaag deze dames verblijden met een prachtig boeket. Dankjewel voor de sponsoring Klavertje Vier uit Burgh-Haamstede

Wat een fantastische dag om dit te doen!
Wist je dat;
– we deze week deel uitmaken van de ‘waste challenge’ met de gehele ‘round-table-family’ wereldwijd.
– we gesteund worden door gemeente Schouwen Duiveland in de vorm van opruim-materialen?
– de Litterati-app zorgt grote veranderingen? -De data die we met zijn allen verzamelen door foto’s te uploaden, ingezet worden om de ‘boosdoeners’ te wijzen op hun verantwoordelijkheid ?
– op deze manier ,van bijv. sigaretten, snoepproducenten en fastfood, de verpakkingen aangepast worden.
6 maart 2021
De 5 clubs van de #RoundTableFamily hebben #SideBySide gewerkt aan het opruimen van de wereld tijdens de #WasteChallenge ?
We hebben veel fantastische initiatieven over de hele wereld gezien.
Bedankt allemaal voor al jullie hulp.
En een uitdaging heeft een winnaar nodig. Dit is onze top 3:
Gedeelde 3 e plaats:
GB & I, Zuid-Afrika en Nederland voor hoogste scores in de Litterati app
2 de plaats:
Tangent en 41 club Sri Lanka voor niet alleen een enorme opruiming maar ook een bewustmakingssessie en een kinderproject
1 e plaats:
Sonel Lindeque uit LC Zuid-Afrika!!! Ze vond het meest interessante object, een toiletbril. Ze heeft de hele week de Afrikaanse stranden schoongemaakt, ze plaatste erover, ze omvatte de gemeenschap en ze is een echte inspiratiebron geweest door haar verhalen te delen.
28 februari 2021
Vandaag heeft de aftrap van de ‘Waste Challenge’ plaatsgevonden. Een initiatief binnen ‘the Round Table family’ . Een internationale samenwerking om onze omgeving een beetje op te ruimen. Een van de vormgevers van dit project is onze eigen Stella van Uffelen – Venema , die deel uitmaakt van de ‘green ladies’ zoals ook te zien in dit filmpje. Goed gedaan Stella!