Wat we doen

Onze Circle is een informele groep vrouwen tot 45 jaar, woonachtig op Schouwen-Duiveland, met verschillende beroepsgroepen en achtergronden. We komen elke maand bij elkaar. We beginnen dan met borrelen en bijkletsen, eten wat en starten met de vergadering. We bespreken onze serviceprojecten, acties en de status daarvan of doen we een activiteit.

Geschiedenis

In 1936 wordt de eerste Ladies’ Circle opgericht door echtgenotes van Round Table-leden (serviceclub voor mannen tot veertig jaar). In 1974 wordt de eerste Circle in Nederland opgericht in Nederland en sluit zich in 1984 aan bij de overkoepelende organisatie Ladies’ Circle International. Die telt momenteel ruim 10.000 leden in meer dan 30 landen. Ladies’ Circle Nederland is nog steeds groeiende en telt inmiddels meer dan 70 plaatselijke circles.

Bestuur van Ladies’ Circle Schouwen- Duiveland 2022/2023

 

Voorzitter:                   Miriam van ‘t Veer

Secretaris:                             Leonie Boot

Penningmeester:      Marije van de Velde

Motto 2022/2023

Het bestuursmotto van dit jaar is : #buitengewoon

Benieuwd naar wie al onze Ladies zijn?

AGM 2019 Groots internationaal evenement

Augustus 2019 hadden we een fantastisch weekend tijdens de AGM. Een jaarlijkse bijeenkomst van Ladies over de hele wereld. De AGM in Rotterdam georganiseerd; daar moesten wij natuurlijk bij zijn!!

Tal van mooie momenten en prachtige, lieve Ladies ontmoet uit alle windstreken. Het AGM werd afgesloten met een gala op een cruiseschip, al varend door de prachtige haven van Rotterdam.

Een bijzonder evenement wat in alle verschillende delen van de wereld wordt gehouden en dus ook in Nederland! Een bijzondere en kostbare herinnering, een herinnering om niet te vergeten! voor alle Ladie’s wereldwijd

Gala 2019 AGM Rotterdam

Foto's